Liga banaka i osiguranja: SBERBANK ŠAMPION !!!

         Stigli smo i do samoga kraja kada je reč o 19. izdanju lige a dobili smo i novog šampiona a u pitanju je Sberbanka koja je u sjajnoj utakmici finalnog meča izvojevala zasluženu pobedu od 2-1 na ekipom Eurobank.

         Strelci su bili Protić i Radojević dok je jedini pogodak za Eurobank postigao Joksović. Odlična utakmica i sjajna atmosfera među prisutnima a Sberbanka se posle nekoliko sezona vratila na vrh. Pod novim nazivom  (ranije Volks bank) ali sa starim iskustvom i kvalitetom može se reći da je titula zasluženo osvojena a i pored poteškoća u ligaškom delu momci iz Sberbanke bili su najbolji kada je to bilo najpotrebnije. U utakmici za
bronzanu medalju sastali su Banca Intesa i Procredit bank a pobednika smo dobili tek nakon penala. Bolja u penal seriji bila je ekipa Procredit banke a posle 1-1 u regularnom delu meča konačan rezltat nakon  penala bio je 1-2. Ni Banca Intesa nije ostala praznih ruku, naime njima je dodeljen pehar za osvojeno prvo mesto u ligaškom delu dok je fair-play ekipa Uniqa osiguranje. Što se tićče individualnih nagrada,  najbolji strelac lige je Blagojević Predrag(UNIQA OSIGURANJE) dok je najbolji među stativama golman Eurobanke, Stošić  protekao u veseloj atmosferi i druženju što i jeste cilj cele naše sportske priče.

        Organizacioni tim lige još želi da  izrazi veliku zahvalnost svim učesnicima lige uz nadu da ćemo se družiti ponovo i to vrlo brzo, tačnije već krajem februara naredne godine za kada je zakazano jubilarno 20. izdanje lige. Konačan plasman svih ekipa možete pogledati u delu tabele i rezultati. Do sledećeg viđenja, srdačan pozdrav.