Liga banaka i osiguranja: SBERBANK i EUROBANK u finalu !!!

        Kako je tekla cela sezona tako se i završava, neizvesno, uzbudljivo,  polako ali sigurno i 19. izdanje lige banaka i osiguranja u malom fudbalu bliži se kraju. U finalu će se sastati dve sjajne ekipe Sberbank i Eurobank i to ne bi bilo ništa čudno da se ove dve ekipe nisu plasirale u play-off sa 5. odnosno 8. mesta. U polufinalu odigrani su pravi fudbalski okršaji a sve je počelo duelom Banca Intese i Sberbanke. Dugo je trajalo ispitivanje snaga, igralo se čvrsto a ekipe su čuvale stameno svoje golove. Prva nepažnja odbrane desila se polovinom drugog poluvremena a Dušan Protić(SBERBANK) iskoristio je kiks odbrane i doveo Sberbanku u vođstvo od 1-0.

       Ovaj pogodak automatski je značio da će Intesa morati da napadne. Pokušali su prvaci ligaškog dela sa golmanom u polju a to je par sekundi pre kraja utakmice iskoristio opet sjajni Protić i pogodkom sa tridesetak metara uveo Sberbanku u finale. U drugom polufinalu Procredit banka važila je za favorita a Eurobanka se pojačala dugo odsutnim Gizdavićem koji je zaigrao prvi put nakon teške povrede. Poveo je Procredit u dva navrata i to sa 1-0 i 2-1 ali sjajna partija Joksovića koji je sa jednom asistencijom i jednim pogodkom bio dovoljan za preokret i pobedu od 3-2. Dakle u finalu 19.izdanja naše lige naredne subote igraće Sberbank i Eurobank dok će sa bronzu boriti Banca Intesa i Procredit bank.

 

       U utakmici za plasman od 5-8 mesta Hypo alpe adria banka savladala je Unicredit i oni će se za petu poziciju boriti sa Raiffeisen bankom koja je sluzbenim rezultatom dobila svoj meč sa Credit agricole bankom. Sve utakmice na programu su naredne subote a kompletan raspored pogledajte u delu tabele i rezultati