Liga banaka i osiguranja: Odigrani 1/4 finalni mečevi


          Stigli smo i do 4 najbolje ekipe i u ovom izdanju lige a u četvrtfinalu favoriti nisu bili uspešni izuzev sjajne ekipe Banca Intesa koja je jedina od bolje plasiranih u ligaškom delu ostvarila pobedu i to nad Hypo-alpe  adria bankom od 3-1, od starta utakmice sigurna igra Intese i pobeda ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje. U drugom meču dana viđeno je prvo iznenađenje ukoliko ih i može biti pored ovako izjednačenih  ekipa kao što je slučaj ove godine a ekipa Eurobank je posle boljeg izvođenja penala savladala Credit agricole banku, u regularnom delu utakmice rezultat je bio 3-3(pen.5-4).

         Procredit banka istakla je ozbiljnu  kandidaturu za prvo mesto pobedom nad mora se reći oslabljenom Raiffeisen bankom ali sasvim zasluženo rezultatom 4-1, odličan je bio Dončić koji je postigao i dva gola, u poslednjem četvrtfinalu viđen je još jedan
 remi a ekipa Sberbanke uspela je nakon penal serije da savlada Unicredit  1-1(pen.6-5).

       U polufinalnim utakmicama sastaju se Banca Intesa-Sberbank i Procredit bank-Eurobank a utakmice su na programu naredne subote. U mečevima za plasman od 8-12 mesta Komercijalna banka je na penale savladala NBS dok je Societe generale banka takođe posle penala bila bolja od Uniqa osiguranja.