Liga banaka i osiguranja: Banca Intesa prvak ligaškog dela!

     

 

  Sve što se moglo poželeti bar kad je u pitanju neizvesnost oko prvaka ligaškog dela upravo se desilo u 19. izdanju lige banaka i osiguranja u malom fudbalu. Čuvena rečenica "do poslednjeg sudijskog zvižduka" nije bila samo fraza a ekipa Banca Intesa samo par sekundi pre kraja meča 11.kola protiv Sberbanke uspela je na volšeban način da osvoji titulu.

        Naizgled ne tako opasan aut dobro izveden od strane Manić Igora i lopta je završila u mreži a rezultat 3-3 bio je dovoljan Intesi da zadrži prvo mesto i zasluženo osvoji prvi trofej u tekućoj sezoni. Još jedan jako zanimljiv meč odigran je između Komercijalne i Raiffeisen banke a u direktnom duelu za play-off slavila je Raiffeisen banka sa 2-1 i tako krunisala sjajnu sezonu dok Komercijalna banka prvi put neće igrati utakmice play-off-a. 

      Važnu pobedu i plasman medju 8 najboljih ostvarila je Precredit banka u duelu sa Societe generale bankom a rezultat je bio 5-2. I Eurobanka morala je do pobede u poslednjem kolu i protiv Hypo-alpe adria banke a upravo se to i desilo a obe ekipe plasirale su se u top 8. U četvrtfinalu sastaće se Banca Intesa-Hypo alpe adria, Credit agricole-Eurobank, Raiffeisen-Procredit i Unicredit-Sberbank.

      Utakmice su na programu narednog vikenda a raspored i satnicu  pogledajte u delu tabele i rezultati. Da spomenemo još i da je najbolji strelac lige Blagojević Predrag(UNIQA OSIGURANJE)   sa 14 pogodaka kao i da najbolji napad u ligi ima Sberbank sa 39 golova na 11 utakmica. Što se tiče defanzive tu je najbolja Banca Intesa čija je odbrana primila samo 17 golova na 11 mečeva.