Poslovna liga: POLIMARK PERFEKTAN U FINALU !

      Završeno je još jedno sportsko nadmetanje u Poslovnoj ligi malog fudbala a ekipa Polimark group odbranila je titulu i to vrlo ubedljivo. Posle prvog mesta u ligaškom delu takmičenja usledila je još jedna odbranjena titula i to u play-off-u. Savladan je Logit i to sa čak 7-2 iako nije sve tako izgledalo na startu meča kada je Logit poveo sa 1-0 ali onda neverovatna serija Polimarka i 7 golova u mreži Pavičića. Po dva pogodka postigli su Veljković Bojan i Stefanović Nenad dok su se u strelce još upisali i Vukičević Zoran, Kecman Dalibor i Tešić Vladimir.

        Tu trofejima nije bio kraj s obzirom da je golman ekipe Polimark group, Devčić Dragan izabran za najboljeg golmana turnira a vredi spomenuti da je ovo prvi put u istoriji takmičenja da jedna ekipa dve sezone za redom bude prva kako u ligaškom delu tako i nakon play-off utakmica. Za treće mesto, ekipa Agencija Banjica bila je takođe ubedljiva protiv iskusne ekipe B92 a dva gola Jeremića i četiri Protića bila su više nego dovoljna za ubedljiv trijumf od 6-1. Najbolji strelac lige je Marić Novak(JTI) sa 29 golova a fair-play ekipa, novajlija u ligi, ekipa Loreal Balkan. Organizacioni tim ovim putem želi da izrazi veliku zahvalnost svim ekipama koje su uzele učešće u našem takmičenju kao i na tome što su svojim ponašanjem i dobrim igrama a pre sveg fer i korektnom borbom podigli našu ligu na još viši nivo. 

        Naredno izdanje lige startuje krajem februara naredne kalendarske godine a svim ekipama zelimo prijatne božićne i novogodišnje praznike. Konačan plasman 16. izdanja Poslovne lige pogledajte u delu

         tabele i rezultat a do sledećeg izdanja, Srdačan pozdrav.