Poslovna liga: NIS uhvatio poslednji voz za play-off

Minulog vikenda odigrano je i poslednje, 11. kolo Poslovne lige u malom fudbalu a ekipa NIS je savladala I&D COM sa 2-1 i tako postala osma ekipa koja je obezbedila plasman u play-off.

        Ostale utakmice su manje više odlučivale o rasporedu na tabeli s tim što je Polimark još u prošlom kolu obezbedio titulu tako da remi protiv Agencije Banjica od 1-1 nije ugrozio prvo mesto na tabeli. Dakle ekipa 

        Polimark group u četvrtfinalu sastaje sa NIS-om dok se na drugom mestu našla se ekipa Logit koja je savladala Ringier kontal sa 9-7 i oni će u četvrtfinalu igrati sa sedmoplasiranim Gradskim zavodom zdravlja.

        Treće mesto zauzela je Agencija Banjica a oni će odmeriti snage u borbi za polufinale sa ekipom Ringier kontal. Poslednji par četvrtfinala čine starosedeoci u ligi ekipe JTI i B92 koje sa četvrtog odnosno petog mesta

        idu u play-off. Najbolji strelac lige još jednom je sjajni Marić Novak(JTI) sa 29 postignuta gola a njegov tim ujedno ima i najbolji napad u ligi sa 55 postignutih golova na 11 utakmica, najčvršći u odbrani bili su momci iz Polimarka koji su primali nesto preko jednog gola po utakmici odnosno samo 15 pogodaka na 11 mečeva. U borbi za plasman od 8-12 mesta igraće Grundfos i Loreal odnosno Metro cash&carry i I&D COM.

         Raspored utakmica i konačan plasman ligaškog dela pogledajte u delu tabele i rezultati.