Odigrano kompletno 4. kolo u obe lige malog fudbala

Sberbanka je i dalje nepobediva u 20-om izdanju lige banaka i osiguranja a ovoga puta savladana je Procredit banka sa 4-2. Četiri pobede iz četiri utakmice i odličan početak za Sberbanku koja već sada možda i najveći favorit za tron ligaškog dela.  

       Komercijalna banka je posle nekoliko sezona kada su startovali lošije pa popravljali formu pred finiš ovoga puta startovala više nego dobro, trenutno druga pozicija na tabeli a u četvrtom kolu savladana je Eurobanka sa 4-3. Do prve pobede stigli su i momci iz Generali osiguranja i to najviše zahvaljujući Avramoviću koji je bio odličan sa 5 postignutih golova protiv Societe generale banke u pobedi od 5-3. Aik banka ostvarila je drugu pobedu u sezoni nad odličnom ekipom Raiffeisen banke(4-2). Dve utakmice završene su podelom bodova a pobednika nije bilo u duelima Credit agricole-Banca Intesa 2-2 kao i u meču Unicredit bank-Hypo alpe adria bank


     U Poslovnoj ligi derbi meč odigran je između Agencije Banjica i Mikroelektronike(Krasić odličan sa 3 gola) a rezultat je bio 5-3. Ništa lošiji meč nije bio ni remi između Delta Holdinga i Logita(3-3).

      Ekipa GZZ vratila se na pravi put pobedom nad ekipom B92 koja je dosta loše počela sezonu, rezultat je bio 4-2. Najubedljivija u četvrtom kolu bila je ekipa Ringier kontal koja je savladala Loreal sa čak 8-3 a odlični su bili Radojičić U. i Đurišić sa po 3 gola. Do pobede je dosla i ekipa JTI nad Nis-om rezultatom 5-3 a Polimark group je dobio službenim rezultatom 3-0 ekipu Metro cash&carry.