Proteklog vikenda počelo je prolećno izdanje liga u malom fudbalu i to 20. Lige banaka i osiguranja i 17. Poslovne lige. Kod bankara odigrano je 5 mečeva dok je susret Credit agricole-Procredit odložen a postignuti su sledeći rezultati: Unicredit b

 Proteklog vikenda počelo je prolećno izdanje liga u malom fudbalu i to 20. Lige banaka i osiguranja i 17. Poslovne lige. Kod bankara odigrano je 5 mečeva dok je susret Credit agricole-Procredit odložen a postignuti su sledeći rezultati:

     Unicredit bank-Aik banka 6-1, Hypo alpe adria bank-Societe generale banka 5-0, Banca Intesa-Eurobank 2-2 i Generali osiguranje-Komercijalna banka 0-2.

  U Poslovnoj ligi odigrano je tri meča dok su dva odložena a jedan registrovan službenim rezultatom:

      B92-Logit 2-5, GZZ-JTI 5-3, Delta Holding-Metro Cash&Carry 2-2, Loreal-Agencija Banjica 0-3 službeno. Što se pojedinaca tiče u ligi banaka prvo kolo obeležio je Mitrović(Hypo alpe adria bank) sa 3 gola u pobedi svoje ekipe  nad Societe bankom dok je u Poslovnoj ligi briljirao tandem ekipe GZZ Radojičić-Panić Z. sa ukupno 4 pogodka i isto toliko asistencija. U delu tabele i rezultati možete preuzeti tabele sa trenutnim rasporedom ekipa.